Kursavslutning med diplomutdelning

Av fem tisdagar var detta den sista, tisdagen den 25 oktober. Vid dessa fem tillfällen hade de sex såskursdeltagarna drillats i den ädla konsten att göra sås av läromästaren, tillika kocken, Yousef Dukhan.

Nu var stunden kommen att visa upp vilka kunskaper som ”inskramlats” inför styrelsen för ALINGSÅSAKADEMIN. Och som de gjorde det då sex utmärkta såser serverades till gott tilltugg. Bland annat två grönpepparsåser, rödvinssås och vitvinssås.

När måltiden väl var avslutad vidtog diplomutdelning från akademins ordförande Mikael Lindgren till deltagarna. Allt avslutades med en välförtjänt hyllning av Yousef Dukhan.

På bilden syns gänget som avslutade såskursen. Från vänster: Pernilla Palm, Jonas Ericson, Arne Malbert, Anders Melin, Lennart Nilsson och Gunnar Olsson. I mitten Yousef Dukhan.

Ett smakrikt måltidsbord där inte minst sex utmärkta såser bidrog till upplevelsen.

Fler aktiviteter

img_16501