En afton att minnas
En afton som de tio deltagarna inte lär glömma i första taget – varför det undrar ni?
Jo, med Ulrik Lindelöv som maestro fick de lära sig att tillaga tre grillsåser i Ulriks restaurangkök på Sävelund.
Indelade i tvåmannalag fick paren ta sig an ramslökssås, BEA- och BBQ-såser. Dessa såser avnjöts sedan med en av Ulrik grillad flankstek tillsammans med ett glas rött vin.
Kvällen avslutades med eftersnack till en kopp kaffe. Och gissa om lovorden flög runt bordet från såväl deltagarna som Ulrik själv.
Nöjda deltagare i kursen om grillsåser. Från vänster: Rolf Persson, Gunilla Borg, Claes Bengtsson, Anders Westin, maestro Ulrik Lindelöv, Lennart Anderberg, Janne Carlsson, Stefan Larsson, Birger Ericson, Anders Schardt och Bengt-Göran Kullner.
Snacket går om kvällens förträfflighet.
Var skall provsmakningsskeden vara om inte i bakfickan.