Home-Event 2.0 fredagen 7 maj 2021

Så var det dags att upprepa succén med Home-Event igen. Och precis som förra gången fanns akademins eventkommitté på plats vid Stora torget mellan kl. 16.00 och 17.00 för att dela ut matpaket till akademins medlemmar.

Den här gången fick de:

  • Två härliga portioner vit fisk i form av kummel med en crème innehållande örter och skaldjur
  • En anpassad vitvinssås
  • Lite primörer som väcker vårkänslor
  • Recept på fiskrätten och såsen

Som tillbehör rekommenderades potatis i någon form.

Nedan kan du ta del av vad några av akademins medlemmar tyckte om eventet och matlådorna.

 


 

Den skaldjursöverbakade kummelfilén med underbar sås var fantastiskt god!
Det gick utmärkt att värma portionerna i ugnen. Sparrisen stekt i stekpanna blev pricken över i:et på fisken.
Vitvinssåsen smakade som det anstår en sås sprungen ur en sås-förening.
Vitt vin i form av Simonsig från Sydafrika passade fint.

Tack Yousef för matlagningen!

Home Eventet var ett bra initiativ från styrelsen, tack till er!

Ragnhild och Johan

 


Har du…? – Ja, idag!

Vi har nu haft över ett år med social distans, digitala möten och det lilla umgänget man haft har mestadels skett utomhus! Nu hoppas vi alla att vi närmar oss en ny tid! Att vi kan träffas och umgås igen med goda vänner. Home-event har varit ett ljus i dessa tider. Det har gett anledning till att duka upp och njuta av en väl komponerad måltid. Fantastiskt gott!

Tack!
Annika & Lennart

 


 

Så här blev vårat event

En härlig avslutning på en bra dag promenad “Hitta ut checkpoints i Partille” hem via stora torget hämta goe påse från ett entusiastiskt team hem komplettera med örtkryddat potatismos och ett gott vitt vin sedan infann sig njutningen. Än en gång ett stort tack till er.

Schardt

 


 

Glada kockar!

Stort Tack för fantastiskt god huvudrätt . Förrätt och dessert stod ”köksbiträderna” för. Även detta mycke gott??

Svantessons

Fler aktiviteter

img_0774